måndag 3 maj 2010

Känslor

Jag har haft en superbra helg, vi åkte till Öland, lämnade regnet i Tingsryd o hade 2 soliga dagar på Öland :) det är livsnjutning det!!!

Vi var inne i Kalmar på Lördagen o hälsade på lilla Anne som jobbade i sin mysiga affär i den nya gallerian ute på Hansaområdet där även IKEA ligger... Efter shopping gick vi på IKEA en sväng i handlade massa bra saker som ljus... ;)

När vi sen kom hem till stugan igen så var Anki o Pontus där, ja vi mötte dem redan på bron på f.m så de hade ju hunnit vara där ett tag... Vi åt gott o pratade en stund sen ringde Angeliqe o sa att hon var på gång till stugan :) när hon kom fram åt hon oxå lite o sen gick vi 2 en sväng för att spana in området!! Det var jääääkligt blåsigt men men... När vi kom tillbaka skulle Anki o Pontus åka hem så vi kramades hejdå o slängde oss i soffan!!

Nu skulle Körslaget börja sa mamma Marianne o vi satt som på nålar eftersom det bar den stora finalen :)

Efter att rätt man vann så kollade vi på filmen som gick efteråt, sådär... Anne var trött o fick en sovplats hos oss i soffan... 3 små grisar var det som slog upp sina bruna, ja det blev majoritet då jag är den enda med blågrå ögon... Jo, på morgonen med solen i nyllet ;)

Vi åt en god frulle sen satte vi oss ute i solen nån timme o pratade o pratade o skrattade o skrattade samt solade lite :)

När min mage började ropa efter grillat så var vi tvungna att åka o handla så Anne passad på att köra tillbaka till fastlandet :(

I affären hittade vi inte en enda grej vi var sugna på så vi handlade bara lite mjölk o så sen åkte vi hem igen... Kassler blev det till slut, stekt!! Gott som fasen!!!

Mätta o goa slängde vi oss i soffan o glodde på hockeyn men innan sista perioden så tog vi tag i våra liv o packade ihop o for hem igen, hem till en annan sol :)

Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar